Vochtbestrijding

Heeft u last van vochtplekken of schimmelplekken op de muren, een vochtige kelder of een muffe lucht in huis? Dan kunt u weleens een vochtprobleem in uw woning hebben. Er zijn talloze oorzaken voor vochtproblemen en om hier een oplossing voor te vinden is het niet onverstandig om de hulp van een professional in te schakelen.

Hieronder een aantal veel voorkomende vochtproblemen:

Van huis uit hebben wij veel kennis van bouwen en constructies. Hierdoor kunnen wij op basis van onze ervaring de oorzaak van uw probleem vinden en hier tevens een goede oplossing voor bieden. Wij werken met de nieuwste producten en hebben service hoog in het vaandel.

Daarnaast zijn wij specialist in het beschermen van uw buitengevel. Van het vervangen van de volledige gevel tot het reinigen en impregneren, bent u bij ons aan het juist adres. Hiermee zorgen wij dat er in uw woning weer de juiste vochtbalans ontstaat en daarnaast is uw woning weer als nieuw! Tevens voor schoorstenen.

Rechts is opnieuw gevoegd, gereinigd en geïmpregneerd door ons. Een wereld van verschil!

Neem contact op met onze adviseur voor meer informatie en een advies. Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en dan ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

Adviseur vochtbestrijding:
Jelle Terpstra
0622228614
info@terpstra.nl